Specializovaný eShop pro lékařské praxe a zdravotnická zařízení

Titulní strana / Ochrana osobních dat

Ochrana osobních dat

12. Osobní údaje

Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, subjekt má právo k jejich přístupu a právo na opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Prodávající se zavazuje k ochraně uvedených osobních dat poskytnutých kupujícím. Uvedené údaje budou sloužit pouze pro potřebu prodejce a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
 
Pro práci s osobními daty splňujeme zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, který zásadně ovlivnil práva a povinnosti těch, jimž osobní údaje patří, i těch, kteří s nimi pracují. K tomu, abychom Vaši objednávku doručili přímo Vám, případně s Vámi mohli komunikovat, potřebujeme znát některé údaje (jméno, adresa, telefon, e-mail).Pokud jste firma a požadujete na zakoupené zboží fakturu, pak bychom měli znát ještě doplňující údaje (název firmy, IČ, DIČ, číslo účtu). Tím, že nám prostřednictvím eShopu poskytnete jakékoliv osobní údaje, vyjadřujete pochopení a jednoznačný souhlas se shromažďováním, používáním a přenosem těchto osobních údajů.
 
Tyto údaje ukládáme do databáze, takže při dalším nákupu již nemusíte vyplňovat celý registrační formulář znovu - stačí, když zadáte Vaše přístupové jméno a heslo. Tato data považujeme za přísně důvěrná a neposkytujeme je žádné třetí straně. Výjimkou je pouze kurýrní služba (Česká pošta, PPL , případně jiný dopravce), která s každou zásilkou dostává z důvodu doručení zásilky Vaši adresu. Vaše data budou kdykoliv na Vaši žádost opravena nebo vyřazena z databáze.
 
I když se společnost MEDIPOS P+P, s.r.o nemůže zaručit, že nikdy nedojde k neoprávněnému přístupu, můžete se spolehnout, že věnuje velkou péči zachování bezpečnosti Vašich osobních údajů a zamezení neoprávněnému přístupu k nim.